Jesse Kontoniemi HILJAISET SIGNAALIT

 

12083886_10153711279578223_1720912010_n

Hiljaiset signaalit Signaali on ilmiö tai merkki, jolla välitetään tieto lähettäjältä vastaanottajalle. Jesse Kontoniemen teokset syntyvät intuitiosta ja valmistuessaan avaavat myös tekijälleen nämä ympäröivät, vaimeat signaalit. ”Hiljaiset signaalit” on Kontoniemen ensimmäinen henkilökohtainen näyttely, joka pyrkii valottamaan hänen käyttämiensä tekniikoiden laajaa skaalaa aina grafiikanvedoksista peleihin. Jesse Kontoniemi on nuori muotoilija-taiteilija, joka työskentelee freelancerina useiden erilaisten medioiden parissa. Tällä hetkellä merkittävässä roolissa ovat kohopaino, piirustus ja interaktiiviset teokset.
The Silent signals Signal is a phenomena or sign, which conveys information from the sender to the receiver. Jesse Kontoniemi’s art grows up from intuition and shows these quiet, surrounding signals tho the observer. ”The Silent signals” is Kontoniemi’s first personal exhibition, which aims to show the vast scale of the techniques he uses, from graphic art to game design. Jesse Kontoniemi is a young artist-designer, working with broad range of medias; right now the most significant ones are letter pressing, drawing and interactive art.