seonsitraakaaharvakestääsitä-kahvit

 

Screen Shot 2017-03-18 at 13.10.13

Asematila 23.4.2017

:  taiteilijat päivystävät keittiön puolella ja pienoisnäyttely nähtävissä kello klo 15-18  :

– viritämme tilaan akustisen voimakentän, jossa kehosta tulevat kaiut ovat teoksen pääosassa. Ääni perustuu kävijöiden liikkumiseen sekä sijaintiin suhteessa toisiinsa kyseisessä tilassa. Niin astuessaan näyttelyymme ihmiset muuttuvat avaruuden kappaleiksi.

meistä
Anders Jani Purhonen (s. 1982) on Helsingissä toimiva taiteilija, joka tutkii työskentelyssään havaintokykyä, interaktiivisuutta ja yhteisöllisyyttä.
Projekteihin kuuluvat installaatioyhteistyöt, esitykset, taidetilojen organisointi sekä äänitaidepohjaisten radio-ohjelmien tuottaminen. Jani valmistui Kuvataideakatemian Tila-aikataiteiden koulutusohjelmasta 2015.
Kristina Sedlerova (s. 1987) on helsinkiläinen kuvanveistäjä ja näyttämölavastaja, hän on koulutuk- seltaan kuvanveistäjä (KuM) ja lavastaja (TaM).
Materiaaleina Kristina käyttää vahvaa maapallollamme geologisen toiminnan kautta muodostunutta kalliokerrostumaa ja ihmisten valmistamaa huonosti hajoavaa, mutta pehmeätä materiaalia, sekä aineettomaksi kutsuttua digitaalista aineistoa – reaktiota todellisuudesta.