Yhdistys

Asematilaa koordinoi voittoa tavoittelematon Asematila ry, jonka hallitukseen kuuluvat Venla Helenius, Maiju Janatuinen ja Juuso Karvonen. Lisäksi Asematilan toiminnasta vastaavat aktiivit Sanna Ritvanen ja Onerva Kärkkäinen. Asematila pyörii vapaaehtoisvoimin, ja sen toiminta perustuu avustuksiin, lahjoituksiin sekä jäsenmaksuihin.

Asematila ry järjestää Ravintolapäivisin varainkeruutapahtumaa Asemarafla. Tilassa on myös myynnissä vanhoja kirjoja hintaan 2€ /kpl. Kaikki tuotot käytetään Asematilan ylläpitämiseen: sähkö-, vesi-, vuokra- ja viestintäkustannuksiin sekä laitehankintoihin.

Jäseneksi?

Mikäli olet kiinnostunut tukemaan Asematilan toimintaa, voit liittyä Asematila ry:n jäseneksi maksamalla 20 e suuruisen jäsenmaksun Asematilan pankkitilille FI78 1369 3000 1326 02 sekä lähettämällä sähköpostitse yhteystietosi osoitteeseen info@asematila.fi otsikolla ”Jäsenyys”.

Tili: FI78 1369 3000 1326 02

Saaja: Asematila ry

Viesti: Oma nimi + jäsenmaksu 2017

Asematila ry järjestää jäsenilleen jäsenillan muutaman kerran vuodessa.

Asematilan toimintaa voi tukea myös tavaralahjoituksin. Otamme vastaan hyväkuntoisia kulttuuritilan toiminnan kannalta hyödyllisiä tavaroita, kuten astioita, työkaluja, elektroniikkaa sekä kirjoja.