Yhdistys

Asematilaa koordinoi voittoa tavoittelematon Asematila ry. Asematilan toiminnasta vastaavat tällä hetkellä Oceane Bruel, Sanna Ritvanen, Venla Helenius, Sandra Lindblom, Johanna Kalberg ja Juuso Karvonen. Asematila pyörii vapaaehtoisvoimin, ja sen toiminta perustuu avustuksiin, lahjoituksiin, myyjäisvoittoihin sekä tilan yksityiseen vuokraukseen.

Tilassa on myös myynnissä vanhoja kirjoja hintaan 2€ /kpl. Kaikki tuotot käytetään Asematilan ylläpitämiseen: sähkö-, vesi-, vuokra- ja viestintäkustannuksiin sekä laitehankintoihin.

Mikäli olet kiinnostunut tukemaan Asematilan toimintaa, otamme lahjoituksia vastaan Asematilan pankkitilille FI78 1369 3000 1326 02

Tili: FI78 1369 3000 1326 02

Saaja: Asematila ry

Asematilan toimintaa voi tukea myös tavaralahjoituksin. Otamme vastaan hyväkuntoisia kulttuuritilan toiminnan kannalta hyödyllisiä tavaroita, kuten astioita, työkaluja, elektroniikkaa sekä kirjoja.