skip to Main Content

Kutsumme sinut osallistumaan Asemalabran avoimeen ehdotuspyyntöön hankkeille ja ideoille, joilla on kiinnostusta kehittää ja jakaa harjoitteluasi ja miettiä mainittuja teemoja.

Kenelle?

Avoin tarjouspyyntö on kaikille. Kutsumme yksilön tai ryhmän, joka on lähtöisin tai kiinnostunut mistä tahansa kulttuurin alalta. Olemme kiinnostuneita lähestymistavastasi joihinkin kysymyksiimme ja mielenkiinnostasi Asematilaan mieluummin kuin portfoliosi ja työtaustasi kohtaan. Arvot taiteilijana / päättäjänä / hakijana / ihmisenä / olemuksenamme ovat meille tärkeitä.

Teemat

Asemalabran kausi 2 koostuu temaattisista ehdotuksista ja kysymyksistä, jotka ovat JATKUVUUS JA LAHJA. Emme odota, että ehdotuksesi ottaa kokonaan haltuun / sisällyttää / hallitsee kaikki aiheet; ne ovat vain ehdotuksia, ohjeita tai lähtökohtia hakemuksille / ehdotuksille. Kuinka yksi tai molemmat seuraavista aiheista liittyvät ehdotukseesi? Sanojen alla oleviin kysymyksiin ei voi vastata, jos et tunne sitä, he avaavat enemmän sen, mitä olemme kysyneet itseltämme ajatellessamme niitä.

jatkuvuus

Pitääkö meidän pyrkiä ‘parempaan’ ja ‘enemmän’ vai voimmeko vain olla tyytyväisiä jo olemassa olevaan? Kuinka kauan asiat voivat jatkua sellaisenaan? Mitä haluaisit jatkaa?

lahja

Mitä se antaa? Mitä se saa? Onko lahja koskaan / aina ilmaista? Onko lahjassa aina epävarmuutta? Tietääkö kukaan sen?

Kun ?

Asemalabra tapahtuu Asematilassa neljässä kahden viikon jaksossa:

S2E1 13.-26.8.2018
S2E2 3.-16.9.2018
S2E3 24.-7.10.2018
S2E4 15.-28.10.2018

Avoin ehdotuspyyntö on avoinna 21. kesäkuuta – 19. heinäkuuta 2018. Käymme läpi ehdotukset niiden saapuessa. Kaikille hakijoille ilmoitetaan lopullisesta valinnasta viimeistään 23. heinäkuuta 2018.

Back To Top